Bistro & Restaurant in Ouddorp

Heeft u geen zin om te koken in uw vakantiehuis? Dan kunt u aanschuiven in de bistro of het restaurant van het naastgelegen Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht. Wij ontvangen u graag in onze gezellige bistro met bar. Hier kunt u terecht voor een kop koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een smakelijk gerecht na uw luie stranddag. Bent u op zoek naar een locatie voor een intiem rondetafeldiner? Dan bent u in ons restaurant in Ouddorp aan het juiste adres.

Wilt u lekker lang tafelen of net even wat meer worden verwend? Dan kunt u plaatsnemen in het restaurant en proeven van culinaire hoogstandjes en de smakelijkste regionale specialiteiten. Uiteraard adviseren wij u graag over bijpassende wijnen voor een perfecte smaakbeleving.

Meer over het restaurant in Ouddorp

U kunt ook plaatsnemen op ons sfeervolle (lounge)terras. Met uitzicht op de duinen is het hier ook heerlijk toeven tot in de late uurtjes!

Op de website van Restaurant Duinzicht vindt u meer informatie zoals onze culinaire menukaart, feestelijke en zakelijke mogelijkheden.

Hotel en restaurant in Ouddorp: Meer over het hotel